【終了】ユネスコ後援“Welcome to the Other Side”オンラインコンサートの開催

1月1日午前7時25分(日本時間)より、ジャン・ミッシェル・ジャールによるニューイヤーコンサート“Welcome to the Other Side”が行われ、パリのノートルダム大聖堂よりオンラインライブ配信が行われます。ぜひご視聴ください!

“Welcome to the Other Side”は、一回限りの、世界中全ての人が参加できる無料コンサートです。楽しい新年の祝祭という意味を超え、新しい年である2021年、そして今年私たちが過ごしている暗い時代の終わりに向けた希望のメッセージを送ることを目的に開催します。活気に満ちた芸術と文化の中心都市である光の都パリ、そして世界で最も有名な大聖堂からあなたに、デジタルそしてバーチャルな招待状をお送りします。コンサートの舞台となるノートルダム大聖堂は、みんなの想像力が集まるユニークな場所であり、世界遺産の象徴、強さの象徴として、私たちの心をひとつに結んでいます。

詳細は以下のサイトよりご覧ください。

Welcome to the other side

In partnership with @Ville de Paris, and under the patronage of @UNESCO, Electronic Music pioneer @jeanmicheljarre teams up with French VR start-up VRrOOm to take us into the New Year with a Live-stream trailblazing concert-spectacular set in the virtual environment of the planetary landmark, Notre-Dame de Paris.

“Welcome to the Other Side” is a one-off exclusive, worldwide and open-to-all, free concert experience whose ambition, beyond celebrating the New Year in a futuristic and festive way, is to send a message of hope for 2021 and for the end of the dark times we are all going through this year: a digital and virtual invitation from Paris, the City of Light, vibrant metropole of the Arts & of Culture and home to the most famous cathedral in the world. Notre-Dame has a unique place in the collective imagination, it is a symbol of the strength and of World Heritage that binds us together.

For all ongoing information follow JMJ on Facebook, Twitter, Instagram and YouTube or check: www.jeanmicheljarre.com

Join this Live event also on UNESCO’s social media accounts on:

Twitter: www.twitter.com/unesco

Facebook: www.facebook.com/unesco